atti-center

do it with attitude.

seuramme

Do it with Attitude or not at all.

Atti-Center

Martinkyläntie 53
01720 Vantaa

Puhelin

040-7245958
klo 12-20

Pankkiyhteys

Tilinumero:
FI61 5721 1520 3019 33

i

Laskutustiedot

Attitude Sports ry, 2715836-9

Verkkolaskuosoite: 003727158369

Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

PDF-muotoiset laskut osoitteeseen:

[email protected]

 

do it with attitude

Attituden Tarina

Vuonna 2015 joukko valmentajia sai kipinän tehdä asioita omalla tavallaan. Olimme tulleet siihen tulokseen, että voimistelumaailma kaipaisi pientä piristystä ja siirtymistä uudelle aikakaudelle. Halusimme haastaa perinteisiä tapoja ajatella ja  tehdä asioita. Halusimme olla erilaisia. “Be the change you are looking for” -ajatus pyöri mielissämme. Niinpä päätimme rohkeasti lähteä tavoittelemaan omaa visiotamme ja perustimme oman seuran.

arvot

intohimo

Teemme tätä suurella sydämellä ja haluamme antaa parhaamme myös kaikille valmennettavillemme. Uskomme siihen, että motivoitunut ja innokas valmentaja antaa myös parasta valmennusta.
Siksi panostamme valmentajien hyvinvointiin ja uskomme, että valmentajan hyvinvointi heijastuu parempana valmennuksena urheilijoillemme.

Terveys

Haluamme edistää terveyttä kiinnittämällä huomioita oikeiden liikeratojen löytämiseen sekä fyysiseen harjoitteluun.
Tarjoamalla osaavaa valmennusta kaikille ryhmille varmistamme, että liikkeet tehdään oikein, mikä ehkäisee loukkaantumisia.

Valmennuksemme periaate on ehkäistä loukkaantumisia hyvän ja yksilöllisen fyysisen harjoittelun avulla

Lisäksi haluamme voimistelun ja SM-tason valmennusosaamisella tarjota ammattimaista ohjausta myös harrasteryhmillemme.

Tiede

Ajat muuttuvat ja valmennusosaaminen kehittyy kokoajan.
Me perustamme valmennuksemme faktoihin ja pyrimme huomioimaan tutkimustuloksia valmennuksemme kehittämisessä.

Seuraamme aktiivisesti uusia tutkimustuloksia ja otamme oppia muista lajeista pysyäksemme ajan hermolla ja kehittyäksemme valmentajina.

valmentajat

Tinja Salminen

Toiminnanjohtaja/ Valmentaja

“Mitä ikinä tehdään, tehdään se täysillä!”

Tutustu Tarkemmin
 • Valmentajan Ammattitutkinto Syksy 2015 (Kisakallio)
 • Joukkuevoimistelun Lajitutkinto 2014
 • Sosionomi (AMK)
 • Joukkuevoimistelun taso 3M ja rytmisen voimistelun tuomari taso 2 

Tinja on valmentanut vuodesta 2004 asti. Valmennuksen Tinja aloitti ruotsinkielisessä voimisteluseurassa GIF Toppenissa, josta hän siirtyi valmentamaan Vantaan Voimisteluseuraan. Viimeisten vuosien aikana Tinjan valmennuksessa on ollut reilu 100 voimistelijaa aina 4-vuotiaasta 19-vuotiaaseen asti, joten Tinjalla on laaja käsitys voimistelijan urapolun eri vaiheista. Tinja pyrkii olemaan voimistelijoille roolimalli terveistä elämäntavoista, urheilullisuudesta sekä tavoitteellisesta työnteosta. Panostamalla urheilijoihin täysillä, hän toivoo saavaansa saman panostuksen valmennettaviltaan.

[email protected]

p.0407245958

 

Riikka Penttilä

Valmentaja/ Koreografi

“Paras koreografi Kemijoen tälläpuolen.”

Tutustu Tarkemmin
 • Valmentajan ammattitutkinto, 2009 (Lapin Urheiluopisto)
 • Tradenomi (AMK) 2007
 • Joukkuevoimistelun Sm-tuomari
 • Rytmisen tuomari (starttitaso)
 •  Koreografi 

Riikka on valmentanut vuodesta 1999 asti, aloittaen valmennuksen Kemin Innossa ja jatkaen uraansa vuodesta 2009-2015 Vantaan voimisteluseurassa. Valmennuksen ja tuomaroinnin ohessa Riikan intohimona on koreografioiden teko niin joukkuevoimistelun kuin tanssin puolella. Valmennettaviltaan Riikka vaatii paljon, mutta hyvällä Attitude-asenteella!

[email protected]

Saana Ström

Valmentaja/ Koreografi/ Atti-konsultti

“Jokaisen toimivan tiimin takana on insinööri.”

Tutustu Tarkemmin
 • Diplomi-insinööri (2009)
 • Joukkuevoimistelun 2 lk tuomari
 • Valmentaja ja koreografi

 

Saana on valmentanut rytmistä ja joukkuevoimistelua vuodesta 1995 lähtien ja toiminut valmentajana Haminan Naisvoimistelijoissa, Tampereen Voimistelijoissa sekä Vantaan Voimisteluseurassa. Attitudessa hän valmentaa joukkuevoimistelua ja toimii koreografina sekä tuomarina. Saana on myös Attituden oma strategia-, kehittämis-, muutos- ja Agile konsultti sekä jokapaikan viisastelija. Valmennuksessa Saanan mielestä kivointa on koreografian teko ja ohjelman hiominen.

[email protected]

Sergio Navadijo

Fysiikkavalmentaja

“Enemmän faktoja, vähemmän mutua. Kovempaa, Korkeammelle, Terveemmin!”

Tutustu Tarkemmin

 

 • Extensive experience as a strength and conditioning coach in AGG, Olympic lifting, football, and basketball in Spain and in Finland.
 • Degree in Sports and Exercise Science at Ramon Lull-Blanquerna University, Barcelona, Spain (2010-2014).
 • Certified in training and sports nutrition for high-performance, University of Barcelona, Spain (2012).
 • Certified in Sports Injury Rehab, University of Barcelona, Spain (2011).
 • Certified in Advanced Sports Nutrition, University of Barcelona, Spain (2011).

Sergio has worked as a Strength and Conditioning coach with athletes from Football, Basketball, Tennis, Olympic Lifting, Powerlifting, Aesthetic Group Gymnastics and Competitive Aerobics. He provides evidence-based training with a strong focus on injury prevention and strength development.

Oona Peltonen

Valmentaja JV

“Urheilijan ehdoilla!”

Tutustu Tarkemmin

•Akrobatian lajitaidon koulutus 2020
•Joukkuevoimistelun tuomariluokka 3E 2020
•Liikunnanohjauksen perustutkinto (Kisakallio) 2019
•Koreografian perusteet 2018
•Voimistelukouluohjaajan startti 2017

Aloitin valmentamisen yläasteikäisenä. Tuolloin valmensin telinevoimistelua ja ohjasin perheliikuntaa.

Muutettuani Helsinkiin aloitin rytmisen voimistelun alkeiden valmentamisen. Sieltä tie vei Eliselle joukkuevoimistelun, akrobatiavoimistelun ja lasten voimistelun pariin.

Attitudella aloitin tammikuussa 2021 ja tällä hetkellä olen vastuussa rv kilvasta, jonka lisäksi valmennan joukkuevoimistelua 14-16-vuotiaille sekä akrobatiavoimistelua.

Teen kilpailukoreografioita joukkuevoimistelun puolelle sekä akroille.

Vahvuuteni valmentajana on ehdottomasti monipuolinen kokemus eri lajeista sekä ihmisläheisyys. Valmennuksessani mennään aina voimistelijat edellä. Urheilijalähtöinen valmennustapani on vuorovaikutteinen, mutta vaativa sekä haastava. Valmennuksessani lapset ja nuoret kehittyvät ja kasvavat urheilijoina naurua unohtamatta. Tärkeintä minulle työssäni on kuunnella ja tukea voimistelijoita sekä puskea heitä jatkuvasti eteenpäin tavoitteita kohti.

[email protected]

Anna Hakala

Valmentaja RV

“Yksilöllisten vahvuuksien korostaminen takaa menestyksen”

Tutustu Tarkemmin
Anna on aloittanut valmentamisen Elisellä ja liittynyt Attituden valmentajakaartiin syksyllä 2018. Valmennettuaan useita eri ikä- ja tasoryhmiä, Anna on keskittynyt esiteini- ja teini-ikäisten rytmisen voimistelun valmennusryhmiin. 
Valmentajana Anna on vaativa, mutta kannustava sekä pyrkii löytämään ja hyödyntämään jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia harjoittelussa ja kilpailuohjelmissa.
Valmentamisen ohella Anna on tehnyt monille eri ryhmille ja seuroille rytmisen voimistelun kilpailukoreografioita.

Nette Astikainen

Valmentaja

“Paras tulos saavutetaan, kun voimistelijat tietävät valmentajan uskovan heihin ja ovat itsekin valmiita vastaamaan valmentajan panokseen.”

Tutustu Tarkemmin

Päädyin Attitude Sports ry:hyn 2019 syksyllä, kun palasin pitkän tauon jälkeen vielä itse voimistelemaan Madison-joukkueeseen. Tämän tauon ajan olen kartuttanut itselleni valmennuskokemusta valmentamalla joukkuevoimistelua kotkalaisessa seurassa. Valmennuksen ohessa olen käyny lukuisia valmentajakoulutuksia ja kaksi tuomarikoulutusta.

Valmennustaustani koostuu 4 vuoden kokemuksesta eri ikäisten joukkuevoimistelijoiden kanssa. Viimeisimmät kaksi vuotta olen valmentanut päävalmentajan roolissa.

Perustan valmennukseni itseni ja valmennettavieni väliseen luottamukseen. Paras tulos saavutetaan, kun voimistelijat tietävät valmentajan uskovan heihin ja ovat itsekin valmiita vastaamaan valmentajan panokseen.

Kohtaan jokaisen valmennettavani yksilönä, jolla on omat henkilökohtaiset kehittämisen kohteensa ja vahvuutensa. Vähintäänkin yhtä tärkeää yksilöiden huomioimisen lisäksi on, että voimistelijani puhaltavat yhteen hiileen muodostaen tiiviin porukan, joka tähtää yhteisiä tavoitteita kohti.

Elina Halonen

Valmentaja RV

Tutustu Tarkemmin

Sanna Siira

Valmentaja

“Omat taidot ja opit esimerkkinä nuorille”

Tutustu Tarkemmin

Voimistelu on ollut osa elämääni jo pitkään. Aloitettuani 9-vuotiaana olen näin melkein 19-vuotiaana ehtinyt voimistella useamman vuoden joukkuevoimistelussa kilpasarjassa ja saavuttaa siellä niin mestaruuksia kuin onnistumisia muutenkin. Olen myös päässyt kerryttämään kokemusta koreografina ja tulevana syksynä sama jatkuu. Nykyäänkin voimistelu näkyy arjessani harrastuneisuuden puolella, sillä vuoden vaihteessa saavuin Attitude Sportsiin voimistelemaan Madison -joukkueeseen.

Atin innoittamana pääsin maaliskuussa mukaan 12-14 vuotiaiden kilpasarjan Novice jr ja Novice kilpa valmennustiimiin. Huipun vastaanoton myötä olen jo kevään aikana kokenut kehittyneeni valmentajana ja tulevana syksynä aion laittaa entistä isomman panoksen omaan valmentamiseeni jatkaessani valmennusta kyseisissä joukkueissa. Pyrkimyksenäni on jakaa omien taitojeni ja oppimani mukaan esimerkkiä nuorille voimistelijoille ja edesauttaa kehitystä terveyden turvin.

Voimistelu on innoittanut minua myös lähtemään kouluttautumaan liikunnan pariin ja tätä lähdenkin toteuttamaan valmistuttuani Mäkelänrinteen lukiosta tulevana syksynä 2019. Tulevana syksynä myös valmennuksesta innostuneena ja motivoituneena aion käydä liiton kautta koulutuksia, jotka kehittävät omaa tietämistäni ja osaamistani lajista, jolloin voin jakaa sitä eteenpäin ja hyödyntää sitä valmentajana.

Ilona Timonen

Valmentaja

Tutustu Tarkemmin
Aloitin valmentamisen vuonna 2016. Ja oma voimistelu ura kesti jv puolella 8vuotta ja 2 vuotta rv puolella. Laji on ollut tärkeä ja osa elämääni, jonka takia aloitin valmentamisen. Valmennettavat voimistelijat Ovat olleet 3-16v sekä ohjannut pääohjaajana minitanssia ja dancemix:ä, erityisliikunnan ryhmää (kehitysvammaisia) .
Tavoitteeni on kehittää itseään paremmaksi valmentajaksi. Sekä hyvällä asenteella, kovalla tsempillä ja positiivisuudella saada tyttöjen unelmat toteutetuksi.

Koulutus:
– Voimisteluohjaaja startti
– Voimistelukoulu
– Monipuolista harjoittelua
– Rv tuomarikoulutus III, starttikurssi 1 osa-alue D
– Rv tuomarikoulutus III, starttikurssi 2 osa-alue

Satu Silvanto

Valmentaja

Tutustu Tarkemmin

Satu on valmennuksen ammattilainen, joka päivätyönään kehittää organisaatioita ja auttaa yksilöitä työskentelemään ja voimaan paremmin. Attitudessa hän pyrkii auttamaan Käpyjä löytämään uusia ulottuvuuksia voimisteluharrastukseensa. Tehtävässä Satu hyödyntää aiempaa kokemustaan joukkuevoimistelun valmentajana ja koreografina, monipuolista tuntemustaan tanssin eri lajeista sekä mm. ilmaisukasvatuksen opintoja. Satu toimii myös Tanssin talo ry:n hallituksessa.