Vaikeat ajat – Yhdistetyt voimat! Tutustu TUKIOPERAATIOON.
MITEN OSALLISTUN?

Varainkeruu

Vaikeat ajat – yhdistetyt voimat!

Lahjoittamalla olet mukana varmistamassa Attitude Sportsin tulevaisuuden

Koronavirustilanne vaikuttaa jokaisen Suomalaisen arkeen emmekä kukaan tiedä, milloin elämä normalisoituu. Pienet yritykset ja yhdistykset, kuten Attitude Sports, ovat nyt tiukan paikan edessä. Attitude Sportin henkilökunta tekee nyt jatkuvasti töitä sen eteen, että tilanteen helpottaessa meillä on edelleen seura nimeltä Attitude Sports sen huippuolosuhteineen olemassa.

Nyt sinäkin voit olla omalla panoksellasi mukana varmistamassa Attitude Sportsin tulevaisuuden! Attitude Sports liikuttaa pääasiassa lapsia ja nuoria, mutta myös aikuisia. Haluammehan, että he pääsevät jatkamaan rakkaan lajinsa parissa turvallisessa ja tutussa ympäristössä kaiken epävarmuuden jälkeen!

 

Kannattajajäsenyys

 Nyt jos koskaan on mitä mainioin hetki olla virallisesti osa Atti-perhettä ja liittyä kannattajajäseneksi. Tämä jäsenyyden puhtain muoto ei sisällä äänioikeutta eikä muuta päänvaivaa. 
Kannattajajäsenyyden hinta on 30€.

Nyt voit ilmoittautua kannattajajäseneksi kätevästi nappia painamalla. Kirjautumalla Hoika-jäsenrekisteripalveluun pääset ilmoittautumaan Kannattajajäseneksi.

Varainkeruulla tukea Attitude Sportsille!

Tilaa Ullmaxin laadukkaita tuotteita!

Nyt on hyvä tilaisuus päivittää omat, lasten ja sukulaisten kerrastot, sukat ja pipot laadukkailla Ullmax tuotteilla ja samalla tukea seuraamme! Tilausaika on 11.10. asti. Tuotteet toimitetaan Attitude Centerille viikolla 43.

Jokaisesta tilauksesta menee 30% Attitude Sportsin hyväksi!

Turvatalkoot 

Syksyn pimenevät illat ovat tulleet! Tänä syksynä Attituden kautta voi hankkia heijastavia asusteita itselle tai omalle perheelle. Turvatalkoot tarjoaa heijastavuutta arkisissa asusteissa, jolloin heijastavuus kulkee helposti mukana

Jokaisesta ostetusta tuotteesta menee 5€ Attitude Sportsille.

 

Syötä kassalla suosittelukoodi

ATTITUDE

ja ostostasi kohdistuu 5€ Attitude Sportsin hyväksi

Kannattajajäsenyys

 Nyt jos koskaan on mitä mainioin hetki olla virallisesti osa Atti-perhettä ja liittyä kannattajajäseneksi. Tämä jäsenyyden puhtain muoto ei sisällä äänioikeutta eikä muuta päänvaivaa. Kannattajajäsenyyden hinta on 30€.

Nyt voit ilmoittautua kannattajajäseneksi kätevästi nappia painamalla. Kirjautumalla Hoika-jäsenrekisteripalveluun pääset ilmoittautumaan Kannattajajäseneksi.

Mitä saan vastineeksi?

Jokainen kannattajajäseneksi liittynyt henkilö saa itselleen hyvän fiiliksen siitä, että on ollut mukana mahdollistamassa jotain hyvää.

 

Tämän lisäksi kaikille operaatioon osallistuneille  toimitetaan henkilökohtainen VIP-lippu Attitude Sportsin 5-vuotisgaalaan 31.10.2020 sekä huomioidaan gaalan aikana.

Lue lisää:

www.attitudesports.fi/gaala

Toivottavasti pääsemme yhdessä juhlimaan sitä, että selvisimme vaikeuksista Attitude-spiritillä!

Do it with Attitude or not at all