Vaikeat ajat – Yhdistetyt voimat! Tutustu TUKIOPERAATIOON.
MITEN OSALLISTUN?

Varainkeruu

Vaikeat ajat – yhdistetyt voimat!

Lahjoittamalla olet mukana varmistamassa Attitude Sportsin tulevaisuuden

Koronavirustilanne vaikuttaa jokaisen Suomalaisen arkeen emmekä kukaan tiedä, milloin elämä normalisoituu. Pienet yritykset ja yhdistykset, kuten Attitude Sports, ovat nyt tiukan paikan edessä. Attitude Sportin henkilökunta tekee nyt jatkuvasti töitä sen eteen, että tilanteen helpottaessa meillä on edelleen seura nimeltä Attitude Sports sen huippuolosuhteineen olemassa.

Nyt sinäkin voit olla omalla panoksellasi mukana varmistamassa Attitude Sportsin tulevaisuuden! Attitude Sports liikuttaa pääasiassa lapsia ja nuoria, mutta myös aikuisia. Haluammehan, että he pääsevät jatkamaan rakkaan lajinsa parissa turvallisessa ja tutussa ympäristössä kaiken epävarmuuden jälkeen!

 

Kannattajajäsenyys

 Nyt jos koskaan on mitä mainioin hetki olla virallisesti osa Atti-perhettä ja liittyä kannattajajäseneksi. Tämä jäsenyyden puhtain muoto ei sisällä äänioikeutta eikä muuta päänvaivaa. 
Kannattajajäsenyyden hinta on 15€.

Nyt voit ilmoittautua kannattajajäseneksi kätevästi nappia painamalla. Kirjautumalla Hoika-jäsenrekisteripalveluun pääset ilmoittautumaan Kannattajajäseneksi.

Do it with Attitude or not at all