Vaikeat ajat – Yhdistetyt voimat! Tutustu TUKIOPERAATIOON.
MITEN OSALLISTUN?

Attitude special

 

Attitude Special

Erityistä tukea tarvitsevien lasten rytminen voimistelu

Iloa, elämyksiä ja liikettä erityistarpeiden ehdoilla! 

Attitude Special on tarkoitettu lapsille ja nuorille, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisten tilanteiden vuoksi vaikea osallistua yleisiin liikuntaryhmiin ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista. 

Ryhmä on suunnattu lapsille ja nuorille, joilla on kömpelyyttä tai vaikeutta liikkumisessa, oppimisessa, hahmottamisessa tai sosiaalisissa tilanteissa, kuten downin syndrooma, monimuotoinen kehityshäiriö tai dysfasia. Halutessaan ryhmän jäsenet pääsevät esiintymään esimerkiksi Attitude Sportsin kaudenpäätösjuhliin. 

Attitude Special-ryhmässä harjoitellaan mm. välineiden käsittelyä, vartalonhallintaa ja tasapainoa sekä lisätään liikkuvuutta. 

Attitude Special

Mukaan tunnille tarvitset liikuntaan soveltuvat joustavat vaatteet ja juomapullon. Pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni. Rytmisessä voimistelussa käytetään erilaisia välineitä kuten narua, palloa, vannetta, nauhaa ja keiloja. Valmentajat Elina ja Ilona ohjeistavat osallistujia kauden alkaessa mikäli mukaan tarvitsee lisäksi jonkun näistä välineistä.

Attitude Sportsissa seuraamme jatkuvasti Koronavirustilanteen kehittymistä ja ryhmän toiminta toteutetaan sen hetken turvallisuusohjeita noudattaen.

Ryhmän tiedot

Milloin

Sunnuntaisin klo 10-11

Maksuton kokeilukerta ryhmään järjestetään sunnuntaina 23.8. klo 10-11! Ilmoittaudu mukaan kokeilukerralle jotta osaamme odottaa teitä mukaan ja saadaksenne lisätietoa kokeilusta:

Missä

Attitude Center

Martinkyläntie 53, 01720 Vantaa

Kartta

valmentajat

Elina Halonen & Ilona Timonen

hinta

50€/kk

Ensimmäisen erän yhteydessä laskutetaan seuran jäsenmaksu 30€

lisätietoja

Lisätietoja ryhmän sisällöstä antaa toiminnanjohtaja

Tinja Kirjakoff

tinja@attitudesports.fi

040-7245958

Do it with attitude or not at all.

ILMOITTAUDU MUKAAN!